Om Tiwia

Tiwia är ett unikt företag som erbjuder dig upplevelser utöver det vanliga i både privat och offentligt miljö – helt enkelt anpassade för dig på den plats du befinner dig.

Vi är vana att hantera alla våra kunders olika drömmar, önskemål och prioriteringar. Vi värderar hög kvalitet, lätthanterlighet och en osynlig placering. Vi hjälper till med allting från konsultation runt produktval eller rumsutformning, till helhetslösningar där vi skaffar fram produkter och integrerar dem hos er.

En mycket viktig komponent i din upplevelse är vår erfarenhet och kunskap. Vi har mycket omfattande kunskaper inom teknik och integration, där vi hela tiden skapar upplevelser utöver det vanliga med produkter från de stora tillverkarna av hemelektronik, men även tar fram unika lösningar som du inte kan hitta någon annanstans. Slutresultatet blir lösningar som är perfekt integrerade och lekande lätta att sköta.

Vi ansvarar vidare för alla certifieringsutbildningar inom bildkalibrering som finns i norden, och ger regelbundet utbildningar inom Audio och Video kalibrering. Vi arbetar även med akustikreglering och anpassning samt optimering av den rumsliga miljön – Ta möjligheten att låta dina produkter, befintliga eller nya, få leva upp till sin fulla potential och verkligen njuta av vad de kan prestera!

Vår erfarenhet blir din upplevelse!

Comments are closed.